Skip to main content
Wassenaar-diensten

Klusbedrijf Wassenaar - Diensten


Wij bieden een breed scala aan diensten voor reparaties in en rondom uw woning in Wassenaar. Ons ervaren team van professionals staat klaar om u te helpen met allerlei soorten klusjes, groot of klein.

Onze diensten omvatten onder andere het installeren en repareren van sanitair, elektrische installaties, timmerwerk, schilderwerk, vloerlegging, het ophangen van gordijnen en nog veel meer. Of u nu een lekkende kraan wilt laten repareren, uw muren opnieuw wilt laten schilderen of nieuwe vloeren wilt laten leggen, wij hebben de expertise en ervaring om uw klus snel en efficiënt uit te voeren.

Ons doel is om u te voorzien van hoogwaardige service en kwaliteit, en daarom gebruiken we alleen de beste materialen en gereedschap voor onze werkzaamheden. Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is, en daarom zorgen wij ervoor dat onze service snel en betrouwbaar is, zodat u weer snel verder kunt met uw dagelijkse bezigheden.

Of u nu een particuliere klant bent of een zakelijke klant, wij bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften. Onze tarieven zijn transparant en eerlijk, en wij bieden altijd een duidelijke offerte voorafgaand aan onze werkzaamheden.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek zelf waarom wij de ideale partner zijn voor reparaties in Wassenaar en omstreken!

 • Schilderwerk

  Wij kunnen uw muren, plafonds, deuren en ramen schilderen in elke kleur naar keuze.
 • Elektrawerk

  Wij kunnen nieuwe elektrische installaties aanleggen, reparaties uitvoeren en elektrische apparaten installeren.
 • Timmerwerk

  Wij kunnen maatwerk meubels, kasten en trappen maken en uw deuren en kozijnen vervangen of repareren.
 • Loodgieterswerk

  Wij kunnen uw sanitair installeren, repareren en vervangen.
 • Stucwerk

  Wij kunnen uw muren en plafonds stucen en egaliseren voor een strak en mooi resultaat.
 • Monteur

  Wij bieden professionele meubel en keuken montageservices.